maanantai 25. lokakuuta 2010

Pihan siloittelu ja muutto

Perjantaina oli hommana pihan siloittelu. Sain murskekasan levittelyyn hommattua kaivurikuskin. Se menkin sillä näppärästi puolessa tunnissa ja kaveri otti hommasta neljä kymppiä. Itsellä olisi siinä lapiolla tehden mennyt koko päivä, pari selkärangan välilevyä sekä hermot.
Raksakoneesta kävin hakemassa täryn vuokralle muutamaksi tunniksi. Sillä kun pariin otteeseen pihan lätkyttelin, niin pinnasta tuli kova ja hyvä.


Valmista ajoluiskaa, joka kestää ajella autolla. Se onkin hyvä, kun viikonloppuna on muuttohommat edessä. Niin ja nyt pääsee ajamaan autotkin talliin.


Kuistin edustaa. Piha saa nyt painua talven ajan, niin ensi kesänä voi sitten laitella lopullisen pinnan tuohon. Luultavasti asfalttia on tulossa.


Lauantaina alettiin kantamaan kamaa kämppään. Lahdesta saapui joukko riuskoja kantomiehiä rojuja roudaamaan. Santakadun ja lepistönkadun väki sekä lisävahvistuksena Leppäsen Jussi naapurista.

Lauantai-iltana oli lähes kaikki kannettu. Pientä silppua jäi vielä vanhaan kämppään ja sunnuntaina saatiin Minnan kanssa nekin haettua pois ja siivottuakin vanha asunto. Tässä koko porukka sapuskalla. Tuhannet kiitokset muuttomiehille.

Talotehtaan tuotepaallikkö laittoi ilmanpitävyysraportin perusteella päivitetyn energiatodistuksen. Talon tiivistäminen huolellisesti sai aikaan siis sen, että ET-luku meni niin alas että talo meni parhaaseen A-luokkaan. Raporttia voi lukea tästä (PDF).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.