maanantai 19. syyskuuta 2011

Istutushommia

Siskoplikka seinäjoelta kävi taas kyläilemässä pihanlaiton merkeissä. Handolinilta heattiin pari peräkärryllistä taimia pihalle. Monenlaista hortensiaa, puuta ja pensasta tuli ostettua. Kolme Tuurenpihlajaa, hopepaju, vuorimäntyjä, syyshortensioita, norjanangervoja, loistojasmikkeita ja muita. Suurin osa meni Jussin ja meidän raja-aidaksi. Tässä raja-aitaa valmiina.


Aitaa kuvattuna etupihan päästä. Aita alkaa tontin kulmalle istutetusta tuurenpihlajasta. Aidasta tulee aika monenkirjava. Siinä on kuutta eri kasvia ja puuta. Mantykuoriketta laiteltiin istutusten juureen.
Etupihalta kaavittiin nurmikkoa pois, että saatiin tällainen asetelma aikaan. Tuosta puuttuu vielä pensasaita, joka tulee viikon päästä. Avojuurisia tammelan kaunottaria saa Handolinilta vasta tällä viikolla.
Takapihan kulmalle istutin hopeapajun. Se olikin melkoista taiteilua, koska vettä on satanut jo monta viikkoa lähes yhtäsoittoa ja multa oli todella kosteaa. Nurmikon kun kaapi puun kohdalta pois, niin meinasi koko ukko vajota maan sisään. No paju pitää kosteasta, ja sitä tuossa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.