torstai 18. maaliskuuta 2010

Kevättä odotellessa

Linnanmäen Timo oli käynyt tuomassa tontin kulmalle lakisääteisen ilmoituskyltin, että tähän on tulossa talo. Muuten ei ole paljoa tapahtunut tässä kahden viikon aikana. Kaivurikuski varmistui, ja hän lupautui tulemaan koneidensa kanssa tontille viikolla 14, eli 6. huhtikuuta. Työnnellään pintamaat pois rakennusten paikalta, laitellaan suodatinkankaat ja sorakerrokset. Paalutuksen sovin karkeasti viikolle 15 ja kunnan putkimestarin kanssa sovittiin viikko 16 vesiliitoksen ja viemärin liittämiseksi kunnan verkkoon. Viikolla 17 tulee sitten Perustava Oy:n kaverit valamaan perustukset.

Sähköurakoitsijan kanssa sovin tonttikeskuksen sijoittamisesta tallin kylkeen. Ei kuulemma ole ollut sallittua, mutta myöntyi lopulta. Sanoi laittavansa tonttikeskuksen postiin, eli se tullee jo tällä viikolla. No olkoon pömpeli vaikka terassin kulmalla pari viikkoa. Samalla pyysin tuolta sähköasennukset meidän taloon tekevältä RG-Design -firmalta tarjousta tallin sähkösuunnitelmista.

Sähkökuvia eikä KVV-kuvia ei ole vielä saatu tarkastettavaksi. Ne tarvitaan, että saadaan sopimukset sähkölaitoksen ja vesilaitoksen kanssa tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.