torstai 1. huhtikuuta 2010

Rakennuslupa myönnetty

Tänään saatiin sitten tieto, että meille on myönnetty rakennuslupa talolle sekä autotallille. Neljässä viikossa se saatiin, eli aika nopeastihan se sitten meni verrattuna naapurikuntiin. Saattaa kuulemma pääkaupunkiseudun muissa kunnissa olla useitakin kuukausia. Ensi viikolla tulee tiistaina kaivuri tontille, keskiviikkona tulee kunnan mittausteknikko Erkki Kotilainen merkkaamaan talon ja tallin paikat tontille. Sen jälkeen tarvii Anssin kanssa käydä siirtelemässä ne merkit kauemmaksi nurkkakohdista, että Keke pääsee kaivurillansa kaivelemaan pohjat oikeisiin kohtiin.

Leppäsen työmaa naapurissa näyttää muuten tällä hetkellä aika lailla erilaiselta kuin viime viikolla. Sinne on meinaan ilmestynyt talo...

Yhdessä päivässä ne sen siihen nostivat ja illalla oli jo vesikatto päällä. Nopeata toimintaa. Eilen Jussille soittelin, ja siellä oli jo sähköt ja vedet kytkettynä ja lämmöt päällä. Takan muurausta ja muuta pientä vielä, niin torppa on muuttokunnossa. Jussi vielä puhdetöinä askartelee yläkerran siihen, niin homma on paketissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.