perjantai 12. marraskuuta 2010

Ikkunan korjaus

Soittelin ikkunaongelmasta Lammin ikkunat -tehtaalle ja sain sieltä kiinni tuotantojohtajan joka otti ongelman hoitaakseen. Pyysi tulemaan tehtaalle ikkunan kanssa. Päädyttiin ratkaisuun, että käännetään ikkunaa 90 astetta vasempaan, jolloin tuuletusikkuna tulee sisäpuolelta katsoen oikealle puolelle pystyyn. Alumiiniset ikkunalistat piti uusia ulkopuolelle. Torstaina ajelin pakulla Lammille ja ikkunamestari hoiti homman puolessa tunnissa. Loistavaa asiakaspalvelua. Homma maksoi mulle 50 euroa, eli 500 euron vahinko pieneni huomattavasti..

Palkitsin tuotantojohtajan Brandy-pullolla. Kuvassa uusi muokattu ikkuna. Saranoiden ja muiden siirto olisi ollut iso työ, joten ne jätettiin ennalleen. Isomman ikkunan saranat on nyt siis alapuolella, mutta se ei paljoa haittaa.

Tallin öljynerotuskaivon fiksasin lopulliseen kuosiin. Siinä oli melko paljon betonia päällä lattiavalun jäljiltä. Ajelin rälläkällä renkaan kaivon ympärille ja piikkasin ylimääräiset betonit pois. Tuli toimiva ja siistin näköinen. Hommasin myös lämminvesivaraajan ja muita putkitarpeita. Putkari saa käydä ne asentelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.