maanantai 8. marraskuuta 2010

Ikkunoita ja muuta

Talossa alkaa olemaan lamput sun muut verhotangot paikoillaan. Tallissa sain alaosan laatoituksen saumauksen ja silikonin tursotuksen valmiiksi. Tässä saumattua laattaa. Oli tarkkaa hommaa, ettei seinä ja lattia sotkeentuneet.

Viime viikolla saapuivat autotallin ikkunat. Mahtuivat näppärästi yhdelle kuormalavalle. Kiitolinjan heppu työnteli ne pumppukärryllä suoraan tupaan.

Lauantaina tuli Janne P. taas kaveriksi ikkunoita asentelemaan. Aloiteltiin pienempiä ikkunoita asentelemaan ja ne menikin nopeasti seinälle. Kiilojen kanssa ne aseteltiin paikoilleen ja uretaanilla lukittiin aukkoihinsa.

Isompaa pajan puolen ikkunaa kun alettiin nostelemaan paikoilleen, niin selvisi ikävä asia. Oltiin tilattu epähuomiossa väärän kokoinen klasi. Mitat oli kyllä oikein, mutta väärillä sivuilla. Piti olla 110 korkea ja 130 leveä, mutta ikkuna olikin 130 korkea ja 110 leveä... Ei auttanut muu, kun lyödä styroksit takaisin aukkoon. Uusi ikkuna pitää siihen tilata ja vanha jää tietysti käsiin. Aika kallis vahinko. Kukahan ostaisi tuollaisen ikkunan?


Asenneltiin myös pajan ja tallin välinen palo-ovi paikoilleen. Lauantai-illan ratoksi listoittelin kaikki ikkunat ja palo-oven. Piti laittaa leveämpää listaa, kun kapeampi oli jo lopussa. Siistiä jälkeä tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.