maanantai 1. marraskuuta 2010

Laatan heittoa

Muutto on takana ja viikko on jo asuttukin uudessa talossa. Kovasti on ollut hommaa sisustuksen kanssa. Tauluja, lamppuja, peilejä ja naulakoita on tullut ruuvailtua ympäri seiniä ja kattoja. Aikaa vievää hommaa. Autotalliin pääsin taas hommiin sunnuntaina. Ylijäämälaatoilla ajattelin laatoittaa autotallin alanurkat. Omat laatat ei olisi riittäneet, joten Jussin kanssa vaihdoin sen ylijäämälaatat minulta yli jääneisiin villoihin. Vaihdantatalous toimii pahnatiellä.

Aloitin homman sivelemällä Kosti kosteussulkua muutaman kerroksen tallin kaapiston taakse. Jos alkaa vesi roiskumaan seinälle, niin se ei sitten imeydy kipsilevyyn.


Valmistelin laatoitushommaa leikkelemällä laatat rälläkällä oikean kokoisiksi. Sirkkelillä ajelin pahvista suikaleita laatoituksen alle, että nurkkaan jäisi sopiva kolo silikonia varten.

Kurat pöntössä. Kohta alkaa laatta lentämään.
Valmista laatoitusta. Aika siistin näköistä tuli. Laatan värikin sopii hyvin tuohon. Vielä saumaus ja lopuksi harmaata sikaflexiä laatan päälle ja alle, niin homma on valmis.


Kaapin taustan laatoitus. Nurkassa on isompi aukko sitä varten, että jos tarvitsee vielä jotain letkua tai johtoa vetää talon alta talliin. Pyöreä aukko on vesiputkea ja viemäriä varten. Nuo jäävät kaapiston sisään piiloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.