perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kukkien istutusta

Kaivelin tulevalle pihavarastolle/leikkimökille sähkökaapelin. Voidaan laitella sinne muutama pihavalo. Saapas nähdä. Kaivelin lapiolla maakapelin uran saveen, levittelin kaapelin sinne ja pettelin. Kaapelin toinen pää on terassin alla kiepillä. Sieltä sen saa alapohjan tuuletusventtiilin kautta talon alle ja sieltä tekniseen tilaan, jossa on sähkötaulu.






Alkuviikosta saatiin Seinäjoelta asiantuntevaa hortonomia tontille riehumaan. Siskoplikka saapui Klaukkalaan auttelemaan taimien hankinnassa ja istutuksissa. Pari keikkaa tekivätkin rouvan kanssa puutarhamyymälöihin ja kasvia ja rehua tuli mukaan runsaasti. Tässä takapihan laarin istutukset. Kastelu menossa.




Etupihan laari on myös täynnä erilaista salaattia ja yrttiä. Nuo peittävät kasvaessaan koko altaan näkyvistä.







Pienempien laarien kukat näkyy tässä. Ja vierailevana tähtenä Leppäsen rouva naapurista. Torstaina haettiin peräkärryllä Minnan kanssa kaksi kuutiota kuoriketta pihalle. Sitä laitellaan sopiva kerros noiden laarien mullan peitoksi. Se pitää rikkakasvit poissa ja mullan kosteana.

Kaivurikuski Keke kävi tontilla keskiviikkona tutkailemassa paikat. Sovittiin että ensi maanantaina kaivetaan oja auki, tasoitellaan pihat ja levitellään mullat. Tilasin kaksi rekkakuormallista Kekkilän nurmikkomulta plussaa maanantaiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.