perjantai 2. heinäkuuta 2010

Autotalliin vesikatto päälle

Perjantaina urakka jatkui loppujen räystäiden tekemisellä ja aluskatteen asennuksella. Päivä ei ollut ihan niin kuuma, kuin edellisenä päivänä. Välillä olosuhteet oli jopa viileähköt. Loistava työsää siis. Telineet siirrettiin tien puoleiselle sivustalle ja aluskatteiden ja otsalautojen asennus voi alkaa. Make teki sillä välin talon puolen otsalautoja, aluskatetta ja asensi ruoteita tulevan tiilikaton alle.


Pariin otteeseen piti Rautian noutopihalta hakea lisää lautaa. Muutama rima- ja panelimetri oli jäänyt puuttumaan. Mutta sieltä niitä löytyi ja homma pääsi jatkumaan. Koko katon aluskate, kaikki otsalaudat ja ruoteet oli asennettu viiden maissa. Aikamoista taiteilua katolla piti harrastaa. Aluskatteen läpi jos olisi pudonnut, olisi koko ukko tullut alas neljä metriä tallin lattialle asti.Talli on nyt siinä kunnossa, että vesi pysyy ulkopuolella. Aika hyvä suoritus viidessä päivässä. Tuhannet kiitokset Makelle ja Kempelle. Ahkeria työmiehiä.


Ensi viikolla pitää jatkaa aherrusta yläkolmioiden levytyksellä. Talon puolelle ja Leppäselle päin oleviin seiniin tulee yläosiin tuplakipsilevytys palosuojauksen takia. Sen jälkeen ulkopuolen koolaukset, panelointi, sisäpuolen levytys, lattian valu, kattotiilien asennus, maalaus jne jne... Hommaa riittää, ja kaikki talkootyö on tervetullutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.