lauantai 17. heinäkuuta 2010

Sitä sun tätä nysväämistä.

Aamulla jatkettiin päätykoristeiden kasaamista, kun kymmenen aikaan kurvasi Kiitolinjan auto pihaan. Neljä lavaa sisustuskamaa heppuli tipautti pihalle. Design-talo velvoittaa asiakkaan kantamaan ne sisälle, joten ei muuta kun hihat heilumaan. Yhteispainoa kuormalla yli 3000 kiloa..
Muutaman tunnin päästä oli kaikki sisällä oikeilla paikoillaan. Olohuone täynnä sauna- ja kattopanelia.Keittiössä laatat, laastit, maalit ja muut romppeet. Ja kantomiehillä oli muuten hiki.Tallin päätykoristeiden teko jatkui iltapäivällä. Rimat kiinnitettiin vaneriin takapuolelta kolmella miljoonalla ruuvilla. Onneksi oli ruuvikone.


Jarmo tekee sirkkelillä koloja saranoita varten.
Alapohjan huoltoluukun ympäriltä purin valumuotin pois ja konttasin talon toiseen päähän asti hakemaan puhelinkaapelin, joka oli siellä kiepillä. Oli aika viileä ja pimeä paikka. Internjetti on nyt sitten sähkökaapissa asti.

Samalla putsasin kaiken ylimääräisen roinan pois alapohjasta ja väsäsin reiän päälle väliaikaisen luukun, ettei kukaan putoa siitä.


Ritilät tuli valmiiksi ja Jarmo sipaisi ekan kierroksen maalia niiden pintaan. Tässä talon puolen päädyn koristeritilä, jossa on yläpohjan huoltoluukku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.