perjantai 30. heinäkuuta 2010

Pientä tyrimistä

Huomattiin porukalla, että uuniseppien takkamestari oli laitellut uunin kaakelit hiukan huonosti paikalleen. Laatat pykälsivät muutaman millin sieltä täältä. Soittelin asiasta Uuniseppien aluepäällikölle, joka tulikin raksalle uunia ihmettelemään. Virhe oli selvä, joten sovittiin että laitellaan uudet pinnat koko uuniin. Ei maksa meille mitään.

Toinen tyräys oli käynyt Design-talojen julleilla kylpyhuoneen suihkujen hanakulmien kanssa. Ne oli jostain syystä laiteltu niin, että vasemman puoleinen hana oli kuutisen senttiä lähempänä sivuseinää kuin toinen. Suihkuhana olisi siinä niin lähellä seinää, että kyynärpäät vaan kolisisivat suikutellessa. Työpäällikölle asiasta soittelin, ja lupasivat korjata asian.



Perjantaina duunin jälkeen jaksoin raahautua taas raksalle seisoskelemaan. Laittelin kulkusiltoja autotallin vintille. Kakkosnelosia vaan kiinni ristikoiden kylkiin ja niiden päälle tallista ylijäänyttä panelia. Nyt ei olutkaan timpuriraukalla apuna sirkkeleitä eikä naulapyssyjä. Ilta menikin "perinteiset puusepäntaidot kunniaan" -teeman merkeissä. Hikinen homma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.