torstai 15. heinäkuuta 2010

Tallin maalaus valmistuu

Aamulla jatkettiin tallin maalausta intoa puhkuen. Kymmenen aikaan oli jo eka seinä maalattuna. Kolmas seinä meni siinä heti perään ja sen jälkeen piipahdetiin syömässä ja ostamassa lisää seinämaalia Rautiasta. Kolmatta seinää ehdittiin maalata puoleen väliin, kun alkoi vettä tulemaan taivaalta. Onneksi se kesti vain vartin, ja sen jälkeen alkoi aurinko taas paistamaan. Jatkettiin maalaus loppuun. Kuvassa pensselisedän viimeiset vetäistyt harmaata tallin pintaan. Suuhun Banana!!!

Tässä kuvassa molemmat töllit samassa kuosissa. Tallista puttuu vielä ikkunat, nurkkapellit, katto sun muuta pientä.







Maalauksen valmistumista päätettiin juhlistaa pullakahveilla lahnuksen shellillä matkalla Vantaan puukeskukseen rimaa ostamaan. Jarmo pistouvvasi sumpit. Rimaa tarvittiin päätykoristeiden rimoitukseen. Vanerit ostettiin jo edellisenä päivänä Rautiasta. Oikeaa vinorimaa ei löytynyt, joten ostettiin oikean paksuista leveämpää lautaa, josta sirkkelöitiin sopivaa tuotetta. Monsieur Puronlahtikin matkalla soitteli ja kyseli miten raksahepuilla helteessä pysyy vasara kädessä. Terveisiä vaan sinne mökille Kontiolahdelle. Ja kiitos paljon Mersun lainasta. Se on ollut lyömätön peli näissä hommissa. Ja parasta koko hommassa on, että se on pakattu täyteen sirkkeleitä, kompuroita ja naulapyssyjä ja muuta kalua, jotka on olleet tarpeen.

Perustettiin autotallin illansuussa puusepän verstas, ja aloitettiin päätykoristeiden väsääminen. Toiseen ritelikköön tulee vielä yläpohjan huoltoluukku, joka hiukan hidasti hommaa.
Melkein valmiiksi saatiin. Kertaalleen sipaistiin Valtti Pohjuste pintaan ja painuttin versotielle saunaa lämmittämään ja keppanaa latkimaan. Perjantaina hommat jatkuu taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.