tiistai 13. heinäkuuta 2010

Lisää tallin panelointia

Talon puolella viron-pojat jatkoivat seinien levytystä. Ulkoseinien sisälevytystä ei saa tehdä, ennen kuin vastaava mestari on käynyt tarkastamassa höyrynsulun reikien varalta. Kolmen nurkissa lupasi Anssi tulla sen tutkimaan.





Me jatkoimme nyt kolmeen mieheen tallin panelointia. Aurinkoa mentiin aina karkuun koska varjon puolella oli olosuhteet ihan siedettävät. Lämpötila kohosi iltapäivällä taas yli kolmenkymmenen asteen. Tässä tallin uusi uljas ilme tieltä katsottuna.




Puronlahden Jarmo tuli tontille kolmen maissa myös talon tiiveyttä ihmettelemään. Jarmo kuvasi mun nurkkateippauksia ja toi mukanaan ikkunateippejä ulko-ovia varten. Malliksi Jarmo yhden oven tiivistikin ja jätti mulle rullan muita ovia varten. Anssi kävi ja tutki Intellot läpi. Muutaman pienen reiän se vielä löysi, kun lupasin sille euron/reikä... Ne teipattiin umpeen.






Miehekkään yhdentoista tunnin helteisen työpäivän jälkeen saatiin tallin panelointi lähes kokonaan tehtyä. Talon puolen yläosa jäi vielä ilman pintaa. Ne laitellaan tiistaina. Tässä kuvassa se näkyy. Kuvaan pääsi mukaan myös mystinen Vuvuzelaa soittavan miehen varjo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.