tiistai 6. heinäkuuta 2010

Takka tuli taloon ja tallin kanssa puuhastelua

Tiistaina tuli Uuniseppien takkamuurari taloon apupoikansa kanssa. Muurasivat ensin palomuurin väliseinää vasten ja sitten aloittelivat takan muurausta. Tässä takka aluillaan.


Paria kerrosta vailla valmis.Takka valmiina kuosissaan pinta rapattuna. Uunimestari kertoili tulevansa torstaina jatkamaan hommaa. Muuraa silloin piipun, asentaa luukun ja laittelee kaakelit pintaan. Kaakelien saumaus vasta sitten, kun kaakelilaasti on kuivanut.
Itse laittelin edellisenä iltana autotallin pihan puolen lappeeseen tuulenohjauspahvit ja virittelin wlan-antenneja varten kaapeleita talon kattoon.


Tiistaina jatkoin tallin levytystä talon puoleiseen sivustaan. Sen yläosaan tulee palokatkon takia tuplakerros kipsilevyä, koska talo on niin lähellä. Niiden laittamisessa meni melkein koko päivä. Jokainen levy piti loveta kattuolien kohdalta.

Iltapuhteena ruuvasin tuulensuojalevyt pihan puolen päätykolmioon. Hidasta hommaa se oli yksin tehdä, kun tikkaita pitkin ei saanut isoa palaa kerralla kulkemaan ylös. Mutta pala kerrallaan se sitten valmistui kahdeksaan mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.