sunnuntai 29. elokuuta 2010

Pakkelit kosteat

Sunnuntain hiomis- ja maalaussessiot meni plörinäksi. Sateisen ja kylmän yön jäljiltä oli autotallin seinän tasoitteet vielä kosteita. Ei päästy siis hiomaan. Siivoiltiin Ekin kanssa talo sekä talli. Mukavampi tehdä taas töitä kun ei ole kuonaa nurkat täynnä.Kaivoin vielä tallin ja talon välissä olevan sähkökaapelin maahan. Laitoin se ylimääräiseksi jääneen viemäriputken sisälle, ettei tule sitä lapiolla koskaan vahingossa katkaistua.

Talon puolelle ilmestyi taas talotehtaan jullit. Tällä kertaa vuorossa oli laattamiehet. Koneella hioivat laatojen alle jäävät lattiat ja sivelivät primerit pintaan. Tässä eteisen lattian pohjuste.

Märkätilojen lattioihin ja kylpyhuoneen seiniin alkoivat vedellä vesieristettä primerin hetken kuivahdettua. Tässä tulee kodinhoitohuoneen lattiaan eristystä.


Kylpyhuoneen seinään tulee tässä vesieristystä. Yläosassa on alas lasketun katon alapintaan niitattu lisähöyrysulku, joka jää seinässä olevan vesieristeen alle. Heppulit lupasivat sopuhintaan myös laatoittaa ja vesieristää meidän ylimääräisen WC:n seinät ja lattian. Se me joudutaan itse maksamaan, koska se on siis meidän itsemme suunnittelema ylimääräinen tila. Alkuperäisessa hailuodossa on vain yksi WC toisen WC-istuimen ollessa kylpyhuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.