maanantai 16. elokuuta 2010

Tallin villoitus ja sisäpuolen harvarimoitus

Perjantaina oli Raksi käynyt vielä saumaamassa teknisen tilan lattian ja laitellut silikonit nurkkiin. Siisti tuli. Itse laittelin vielä akryylimassan seinien ja laattojen saumoihin. Se ei vielä ole tässä kuvassa tehtynä.





Perjantai-iltana aloittelin tallin villoituksen 125 millisellä villalla. Yhden seinän ehdin saada valmiiksi iltapuhteena. Kirvely oli kropassa mahtavaa. Villahiukkaset ampuu hikiseen ihoon ja huokosiin kiinni aika lujaa. Ei lähde edes pesemällä pois.





Lauantaina jatkoin villoitusta ja sainkin koko töllin valmiiksi puoleen päivään mennessä. Olipa aika inhottavaa hommaa. Vielä pitää vaakakoolausten asennuksen jälkee laitella 50 milliset villat seinille, eli se homma jatkuu vielä..





Lauantain iltapuhteeksi sain taas Redi-taloilta riuskaa työmiestä tontille puuhastelemaan. Alettiin Jannen kanssa laittelemaan seinille koolausta. Kakkoskakkosta nousikin seinille niin että pauke vaan kävi.





Sunnuntai-aamusta jatkoin hommia laittelemalla loput koolaukset seinille ja palautin Stefulle maalaustelineet. Toimitusjohtaja Puronlahti saapui taas tontille iltapäivällä intoa puhkuen. Alettiin laittelemaan tallin kattoon höyrysulkua.





Koolausta heti muovin päälle ja saumoihin teppiä. Janne laittelee Tescon 1:stä muovien saumaan. Illansuussa oli homma pakko jättää kesken kun tavara loppui. Tarvii ensi viikolla hakea sata metriä lisää kakkoskakkosta, että saadaan homma loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.