perjantai 27. elokuuta 2010

Tapettia ja maalia

Sisustus-hemmot, tai toinen niistä oli nainen, tekivät kovasti hommia talon sisällä. Tässä nousee olohuoneen seinään paperia niin että lätinä käy. Olivat molemmat Virosta. Päteviä tyypejä.

Valmista pintaa olohuoneessa. Naapurin Rakentaja-Ranekin sattui kuvaan.Vanhempien makkarin efektiseinää. Rouva halusi, että tapetti laitetaan vakaan. Hyvin oli tuo onnistunut. Nurkkakin oli ihan siisti ja suorassa.


Itse aloittelin tallin paklausta vanhalla pakkelipurkin jämällä. Nauhaa pitää hommata että saa saumatkin paklattua.Eka remonttikin tuli tehtyä omassa tallissa. Pasuunasta oli toisen puolen Xenon-polttimo pimentynyt. Keula vaan talln ovesta sisään ja hommiin. Olin mukavasti sateelta suojassa. Homma olikin aika hankala, kun tässä mallissa pitää umpio irrottaa, että polttimon saa vaihdettua. Ja se vaatii, että puskuri irrotetaan. Ja se taas vaatii eturenkaiden ja sisälokareiden irrotusta.. Koko päivä meni.Toinen autotallin sadevesikaivoista oli osunut hieman sivuun joten se piti kaivella esiin. Muutama kulma pitää hakea, että saan se siirrettyä oikeaan kohtaan tulevan syöksyputken alle.

Illan päätteeksi vetäisin keittiön kaapistojen taakse pari kerrosta kosteussulkua. Jos sattuu, että tiskipöydän ja seinän välistä pääsee vesi valumaan joskus alas, niin ei ala seinä mätänemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.