torstai 9. syyskuuta 2010

Kalusteita ja kulmarautoja

Keskiviikkona aamulla viimeistelin sähkökaapelin kiinnityksen teräsverkkoon. Kymmenen aikaan kurvasi rekka pihaan täynnä kalusteita meitin pirttiin. Ruuskasen Vesa saapui tontille kaappeja kantelemaan. Purettiin koko lasti pihalle lavojen päälle, että kuski pääsi jatkamaan matkaa. Uskomaton määrä kamaa.
Tässä vielä lisää. Koko kämpän kaikki kaapit ja komerot. Pakkauksissa oli hämärät koodit ja mukana tuli sekava paperinippu, josta periaatteessa olisi selvinnyt mihin huoneeseen mikin loota olisi kuulunut. Alussa niin tehtiinkin, mutta lopulta kävi niin että viimeiset 20 lootaa piti roudata sinne mihin mahtui. Kämppä on nyt niin täynnä rompetta, että liikkuminenkin on hankalaa.


Vesallakin alko jo paita kastumaan. Siiri-koira juoksenteli laudanpätkä suussa pitkin tienoota. Urakka imi kyllä mehut molemmista ukoista. No puolen yhden aikaan oli kaikki sisällä ja päästiin sapuskalle.

Janne P. tuli iltapäivällä auttelemaan tallin nosto-ovien alle tulevan kulmaraudan asettelussa. Raudat hitsaili vastapäätä olevan TOP-metallin ukkeli sopuhintaan. Pienen pähkälyn jälkeen saatiin ne hienosti tuettua valua varten. Ajoluiskien valu pitää tällä kertaa jättää, koska listat piti tukea ulkopuolelta puutavaralla. Valan luiskat sitten vaikka ensi viikolla.Illalla tehtiin vielä toisen tallin oven alalista. Lisäksi laitoin kannakkeet raudoituksen alle ja suojasin seinät pahvilla. Eivät sitten valumiehet pääsee seiniä pahasti sotkemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.