sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Tallin maalaus

Lauantaina pääsin vasta puolen päivän aikaan tontille. Aloitin hommat asentamalla saunan kuituvaloprojektoria varten pistorasian pesuhuoneen kattoon. Rasiaan tule sähkö kodinhoitohuoneen seinäkytkimestä. Sitten virittelin itse kuituprojektorin sille varattuun tilaan ja vedin kuitunipun saunan puolelle. Pitää pyytää peneliheppua tekemään pieni luukku pesuhuoneen kattoon, että voi lampun tuonne vaihtaa.


Kuitujen paikat pitää kuulemma merkata kattoon, että panelien asentaja osaa porailla reiät paneeliin oikeille paikoille. Kuituja tulee yhteensä 16 kpl. Jätin kuidut vielä kiepille ruoteen päälle. Saunaan tulee vielä katon alaslasku ja eristys.

Iltapuhteena hioin ja maalasin autotallin sisäseinät. Maalina käytin Design-talon maalareilta jääneitä jämämaaleja. Maalauksen jälkeen näkyy paremmin kuopat ja muhkurat. Ei niitä hirveän paljon löytynyt.

Taidan jättää viimeisen tasoituksen ja hiomisen tällä erää tekemättä. Pinta oli jo melko hyvä. Autotallihan se kuitenkin vaan on. Lattianvalussa seinät vielä töhriintyvät ja ne pitää sen jälkeen vielä putsata ja maalata lopulliseen kuosiin. Tallin ikkunat lähtivät viime viikolla tilaukseen. Otin kaikki pikkuikkunat kiinteinä. Pajan puolen isoon ikkunaan tulee tuuletusikkuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.