sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Talliin väliseinä

Lauantaina tehtiin Jarmon kanssa autotalliin väliseinä. Aamulla haettiin rautakaupasta kakkosnelosta 50 metriä ja alettiin töihin. Yläjuoksu kiinni palokatkoon, seinään reunapuitteet ja alajuoksu pultattiin lattiaan. Alajuoksun alle laitettiin huopakaistale.
Koko runko valmiina. Hieman pähkäiltiin tuota palo-oven paikkaa. Oven viereen tulee tallin puolelle lavuaari ulkoseinää vasten. Varmistettiin, että ovi pääsee aukeamaan ja ettei se osu auton keulaan. Hieman oli kieroja osa laudoista. Piti oikaista ne keskeltä poikkilaudan avulla ennen levytystä.
Villoitus käynnissä. Toisen puolen levyt on jo paikoillaan.
Design-talon heppulit saapui taas viikon tauon jälkeen meille töihin. Repivät talon seinästä pintavialliset laudat pois ja korvasivat ne ehjillä. Talo muuttui aika raidalliseksi. Tarvii ensi viikolla poutapäivänä sipaista maali noihin uusiin paneleihin. Päätyjen koristeita alkoivat myös sovittelemaan paikoilleen.
Terassin huonosti tehtyä pintalaudoitusta alkoi myös yksi tyyppi korjailemaan. Tein siitä reklamaation, kun lautojen raot oli ihan mitä sattuu. Välillä rako oli toista senttiä ja toisessa kohtaa muutama milli. Hartaasti kaveri niitä lautoja siirtelikin. Aloitti homman aamupäivällä ja kun Jarmon kanssa kuuden jälkeen lähdettiin, oli homma vieläkin kesken..Illansuussa oli siis seinä valmis. Pakkelia ja maalia tarttis alkaa seinään taas levittelemään. Ja katon levytys olisi seuraava isompi homma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.