keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Talo valmistuu kovaa vauhtia

Tänään hommat edistyi aimo harppauksella. Aamulla ajeltiin Janne P:n kanssa ympäri helsinkiä hakemassa tarviketta tallia varten. Kipsilevyä kattoon, vesiputkea ja sen eristettä, loisteputkia ja lvi-tarvikeita. Eristin tallin yläpohjan viemärintuuletusputken alumiinipintaisella villalla. Kiputin villan putken ympärille rautalangan avulla. Nyt on yläpohja puhallusvillaa vaille.Kovempi duuni oli 25 millisen PEX-vesiputken ujuttaminen teknisen tilan lattian läpi alapohjaan ja sitä kautta autotaliin. Mokoma tuubi oli tosi jäykää tavaraa ja tiukalla kiepillä. Tunnin alapohjassa ähellyksen jälkeen mokoma torvi oli lopulta autotallissa tulevan lavuaarin kohdalla. Design-talon IV-ukkeli lupasi kytkeä sen vesimittarin perään.Saunan rakennus jatkui talon sisällä. Seinät oli aamulla vielä alumiinikuosissa.Iltapäivällä olivat heput saaneet porukalla raahattua parisataakiloisen Nilanin EC9 poistoilmalämpöpumpun teknisen tilaan. En ollut paikalla silloin, mutta aikamoinen ähellys siinäkin on varmaan ollut. Ahdas kopperohan tuo on. IV-miehet laittelivat koko päivän talon yläpohjaan ilmavaihtoputkistoja paikoilleen.Kalusteasentajat puursivat jo toista päivää komeroiden ja muiden mööpeleiden kanssa. Alkoi tulla valmista. Illalla kuuden maissa saivat kaiken tehtyä. Tässä lähes valmis kyökki.


Kodinhoitohuoneen kaapistoja. Vastapäisellä seinällä on lavuaari ja paikka pesutornille.Pikkulikkojen WC lähes valmiina. Peilit tulee meidän itse hommata. Minna haluaa jotkut perusmalleista poikkeavat kuvastimet.


Plikkojen huoneiden komerot. Saas nähdä kuinka pitkäksi aikaa kaappitila riittää. Naisväki kun yleensä tykkää puljata rytkyjen kanssa...


Sauna paneloituna. Hieman huono kuva tulee kännyllä. Asentaja oli laitellut valokuidut kattoon ja teki tosi siistin luukun projektoria varten. Palkitsin hepun Torres brandy-pullolla. Oli siitä kovasti iloinen.

Pitää muistaa sivellä tuonne parafiiniöljyt pintaan ennen lauteiden asennusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.