maanantai 4. lokakuuta 2010

Maalausta taas

Sunnuntai-aamuna hioin koko tallin katon vielä kertaalleen. Homman jälkeen siivosin tallin ja pajan perusteellisesti. Kaikki romut ulos ja myös lattiansuojamuovit, joiden päällä oli sentin kerros hiontapölyä. Lopuksi imurointi, niin sisusta alkoi olla valmiina maalausta varten. Jarmo, Minna ja mukulat tulivat taas apumieheksi. Porukalla hommia on mukavampi tehdä. Aloitettiin katon ja seinien maalaus. Kia autteli seinien maalauksessa.





Pitkän varren avulla katon maalaus onnistuu helpommin. Minnan tyylinäyte.










Pensselisetä vauhdissa. Viimeisiä vetoja vedetään tallin kattoon. Tosin pitäähän tuo turskatti vielä kertaalleen maalata, kun yksi kerros ei peitä tarpeeksi.






Jarmo maalasi seiniä. Pajan puolen pinnat saatiin kokonaan valmiiksi. Tallin puolen seiniin tulee kaksi eri maalia. Päätin laittaa seinään vyötärön tasosta alaspäin Tikkurilan Luja-maalia, joka kestää hyvin kosteutta. Sen väri on hiukan tummempi harmaa. Autoa kun pesee, niin tulee alaosaan helposti roiskeita. Yläosat saatiin kaikki valmiiksi.



Valmista kattoa. Kyllä helpottaa, kun ei tarvitse enää paklata eikä hioa.







Iltapuhteena fiksattiin kaapisto valmiiksi. Jarmo oli tehnyt mulle laatikoston sekä nurkkaan tulevan pienen kaapin. Yläkaapin ovet tulee vielä samasta materiaalista kuin alaosankin ovet. Nyt ne ei oikein istu kokonaisuuteen. Kiitos paljon Jarmolle avusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.