perjantai 23. huhtikuuta 2010

Tallin pohjat ja viimeinen silaus

Keskiviikko-iltana käytiin koko perheen voimalla tekemässä viimeinen silaus talon pohjille. Haravoitiin ja lapioitiin pintasora niin, että kaikki paalut ovat näkyvillä 20 senttiä. Rouvakin pääsi lapionvarteen maistamaan talonrakennuksen ihanuutta..


Eväshetki pidettiin tulevan eteisen kohdalla. Kahvit, mehut ja keksit maistuivat uurastuksen jälkeen.
Torstaina Keken kanssa kahteen pekkaan tehtiin tallin pohjat kuntoon. Keke oli tilannut kasetillisen mursketta, joka leviteltiin tallin kohdalle. Haravointia, lapiointia ja täryttämistä taas vesisateessa neljä tuntia. Mutta lopputulos oli tosi hieno. Pohja on nyt oikeassa korossa, ja siihen on hyvä tulla perustuksia valamaan. Ajoramppikin on riittävän leveä. Sähkökaapin nostin oikealle paikalleen tallin edustalle.Keke levitteli vielä Jussin lumikasan levälleen, että sulaa paremmin. Lumikasa oli ikävästi tulevan tallin kohdalla.
Siisitinä miehenä Keke putsaili kadunkin puhtaaksi savipaakuista. Hieman karu työkalu siihen tarkoitukseen, mutta hyvä tuli.
Valmiita pohjat kuvattuna Jussin yläkerran ikkunasta. Kahden viikon hankaaminen on takana. Hieman on ollut kovaa hommaa, mutta lopputulos on upea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.