keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Rakennusten paikat on merkitty

Lumet on tontilta lähes kokonaan sulaneet.
Tänä aamuna kävi mittamies sitten merkkaamassa talon ja tallin paikat tontille. Pienet puutapit on nurkkapaikoissa ja niissä on pystyssä pienet naulat näyttämässä millilleen talon nurkan. Nythän tosta voi hahmotella mielessään rakennusten paikat. Aika pieneltä toi 1015 neliön tontti tuntuu, kun siihen sijoittaa noi rakennukset. No kukapa sitä haluaisikaan satojen neliöiden nurmikenttien hoitoa riesakseen. Vapaa-ajalle on muutakin käyttöä..


Kaivurihepun piti tällä viikolla tulla pohjia tekemään, mutta pääsee ilmeisesti vasta ensi viikolla, kun tuli yllätyksenä kallio vastaan edellisellä työmaalla ja räjäyttelyhommissa menee muutama ylimääräinen päivä. Viemäri- ja salaojaputket sun muut kaivot meni tilaukseen ja ne tulee tontille lähipäivinä. Kiitosta vaan Puronlahden Jannelle. Sähkö- ja vesilaitoksen kanssa on sopparit tehty, joten se puoli on kunnossa. Ensi viikolla alkaa sitten tosissaan tapahtua. Mulla onkin lomaa se koko viikko, niin pääsen minäkin vaihteeksi oikeisiin töihin. Toivotaan aurinkoisia poutapäiviä. Tässäpä nurmijärven säätilanne viidelle vuorokaudelle.

Vastaavan kanssa sovittiin että maanantaina 13:30 pidetään tontilla rakennustarkastajan kanssa aloituskokous ja sen jälkeen asennellaan linjatolpat paikoilleen. Tiistaina päästään kaivelemaan talon pohjia ja paaluttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.