tiistai 27. huhtikuuta 2010

Valumuotit tontille

Maanantaina oli ilmestynyt tontille Perustava Oy:n valumuotit. Iso kasa muotteja ja raudoituksia. Tiistaina alkavat niitä laittelemaan paikoilleen. Torstaiksi arvelivat, että pääsevät valamaan.

Itse kävin maanantai-iltana tekemässä pientä viilausta maahan kaivettuihin putkiin. Oltiin jätetetty tallin edustalta taloon menevä puhelinkaapelin suojaputki liian lyhyeksi. Se oli nyt sähkökaapin alla. Lisäsin putkeen kulman ja kolmen mertin jatkon siksi, että putken pää jäisi nurmikko-osuudelle. Jos tulevaisuudessa operaattori päättää tuoda alueella kuitukaapelin tai kaapeli-tv:n, niin ei tarvitse kaivaa tallin edustalta kivetystä/asfalttia ylös. Samalla jätin putken sisään vetonarun.

Illalla kahdeksan aikaan soitteli vielä RG-Designin kaveri ja kyseli tontille ajo-ohjeita. Olivat menossa kytkemään sähkökaapelia tonttikeskukseen. Tämän viikon puolella on vielä siis toiveita saada sähkökin kaappiin. Nurmijärven sähkön pitää vielä tulla laittamaan kaappiin sähkömittari ja kytkeä siihen jännitteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.