keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Paalut on maassa

Paalutus tuli tänään valmiiksi. Yhteensä 16 paalua pantiin maahan ja metreissä rautaruukin terästä paukutetiin maahan komeat 253,25 metriä. Euroja upposi saveen melkoinen kasa. Lyhin paalu oli 7,30 metriä ja pisin 18,30 metrinen. Keskimääräinen paalun pituus oli 14 metriä.

Eltelin heput kävivät kaivamassa puhelinkaapelin tontin kulmalle. Siitä sitten samassa ojassa sähkökaapelin kanssa se vedetään tekniseen tilaan.

Koska kaivamisessa pidettiin välipäivä, oli aikaa hoidella muita asioita. Muutamia hankintoja K-raudasta ja tarjoustalosta ja myös kunnan rakennusvalvonnassa tuli käytyä viemässä rakennekuvat. Hammaslääkäri paikkasi merkkipaalun hakkaamisessa maanantaina lohjenneen etuhampaan. Raakaa peliä tämä rakentaminen...

Jussin kanssa päivällä pörrättiin ristiin rastiin pitäjää. Saatiin Jussin yläkertaan seinäverhouslevyt sun muuta pientä hommattua. Illalla Minnan kanssa käytiin läpi sähkösuunnitelmaa ja teimme siihen omat muutoksemme. Aika monta rasiaa ja valopistettä lisättiin tai vaihtoi paikkaa.

Huomenna taas savipeltoa kyntämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Visit InfoServe for Blogger backgrounds.